Meest recente berichten
Wolff Connect | REFERENTIES
15538
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15538,wolff,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

REFERENTIES

“Ik vind de visie van Wolff Connect “een goede en gedegen voorbereiding voor een definitieve financieringsaanvraag” de juiste voorbereiding. Zo heeft het adviesrapport naar aanleiding van de quick scan mij al een duidelijk inzicht gegeven in de huidige mogelijkheden voor een financieringsaanvraag van mijn bedrijf. Tevens heb ik het persoonlijk contact en de betrokkenheid als zeer prettig ervaren.”

“Het gesprek met jou heeft me erg goed gedaan. Het uitspreken van alle zaken die er spelen, niet goed gaan of juist wel. Het heeft me enorm aan het denken gezet terwijl ik het wel weet….of dacht te weten ;-)”

De aanvraag was uitstekend voorbereid en uitgewerkt, dat wekt vertrouwen en bevordert enkel de snelheid van de kredietbeoordeling en aansluitend het offertetraject. Hiervoor de credits aan jou.

Accountmanager van een bank

“Het is erg prettig om te ervaren dat iemand de tijd neemt, luistert, vraagt en doorvraagt naar de zaken die mij als ondernemer bezighouden. Een  terugkoppeling in de vorm van een in heldere en duidelijke taal geschreven adviesrapport heeft inzicht en structuur gegeven in de huidige financiële situatie van mijn onderneming. Wolff Connect heeft voor mij de verbinding weten te leggen met een voor mij tot voor kort onbekende partij die mijn financieringsvraagstuk heeft opgelost.”

Annemieke bracht op heldere, ter zake doende, wijze onze financiele vraag in een degelijk adviesrapport, cijfermatig vertaald, naar de banken. Eenduidig en correcte communicatie naar alle partijen. We zaten op deze manier snel en professioneel aan tafel bij diverse partijen en dat ging op een heel prettige, respectvolle wijze.  Wij hadden de financiering van ons nieuwe bedrijfspand op eigen kracht nooit zo snel door de “molens” heen weten te loodsen. Hartelijk dank voor je inspanningen!

Wolff Connect hecht veel waarde aan discretie. Het spreekt voor zich dat er zorgvuldig wordt omgegaan met de veelal vertrouwelijke informatie van haar relaties. Daarom is ervoor gekozen om geen namen van opdrachtgevers te vermelden op deze website. Uiteraard zijn op aanvraag referenties te verkrijgen in de verschillende branches.