Meest recente berichten
Wolff Connect | WAT DOE IK
15197
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15197,wolff,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Annemieke Wolff-Wolff Connect-Financieel advies voor MKB

WAT DOE IK

Onafhankelijk adviseren, ondersteunen en ontzorgen met betrekking tot uw bedrijfsfinanciering.

 

80% Van de bedrijvigheid in Nederland bestaat uit MKB-bedrijven. Een grote en belangrijke groep welke het moeilijk heeft met het verkrijgen van financiering, waardoor groei en continuïteit in gevaar kunnen komen.

Wolff Connect beschikt over een groot netwerk en verbindt MKB-ondernemers met potentiele financiers.

 

Een goede voorbereiding is een must voor het regelen van een bedrijfsfinanciering met passende tarieven en condities. U krijgt doorgaans maar één keer de kans om uw onderneming goed te presenteren bij een potentiële financier. Door mijn jarenlange bankervaring weet ik als geen ander waar een financieringsaanvraag aan moet voldoen.

Mijn specialisme is het opstellen van financieringsrapportages voor MKB ondernemers.

Na een kennismaking stel ik op basis van de informatie van u en uw accountant een adviesrapport op van de situatie binnen uw bedrijf. Ik stel een investerings- en een financieringsplan op en verwoord uw huidige situatie, uw toekomstplannen en – perspectief in het financieringsmemorandum.

 

Hiermee komt u goed beslagen ten ijs en de kans van slagen bij de invulling van uw financieringsvraag wordt hiermee sterk vergroot.