Meest recente berichten
Wolff Connect | WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN
15589
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15589,wolff,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Annemieke Wolff-Wolff Connect-Financieel advies voor MKB

WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN

U bent MKB-ondernemer en heeft behoefte aan een passende bedrijfsfinanciering voor uw bedrijf. U wilt een persoonlijke en onafhankelijke adviseur die u ontzorgt. Dan bent u bij Wolff Connect aan het juiste adres. Wolff Connect verbindt MKB ondernemers en potentiele financiers.

 

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek wil ik graag met u doorpraten over uw onderneming, uw visie, uw investeringsplannen en uw kredietbehoefte. Ik kijk met een frisse blik naar uw bedrijf en zoek met u naar de kansen en bedreigingen. Sparren met u over uw toekomstvisie, uw strategie, uw drijfveren en financiële situatie en dit vertalen in een heldere rapportage, is voor mij een mooie uitdaging.

 

Graag zoek ik voor u tussen de vele aanbieders naar de best passende financier voor uw situatie. Ook beoordeel ik het aanbod van de financier(s). Daarbij ga ik ervan uit dat tarieven alleen niet doorslaggevend mogen zijn, maar dat er een passende oplossing op de langere termijn wordt geboden.

Ik kan putten uit een groot netwerk van specialisten op fiscaal en juridisch gebied en bijvoorbeeld op het terrein van de risicoanalyse.

 

Ik ontzorg u zodat u de volgende stap kunt zetten in succesvol ondernemen!

 

WAT KAN IK NOG MEER

 

Het is mijn passie te sparren met ondernemers over hun vraagstukken. Om hen te helpen doelen concreet te maken en vervolgens te verwezenlijken. Ik ervaar dat banken deze functie voor het MKB steeds minder goed vervullen, terwijl er grote behoefte aan is. Graag vervul ik deze rol als sparring-partner en vertrouwenspersoon voor u.