Meest recente berichten
Wolff Connect | WIE BEN IK
16028
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16028,wolff,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Annemieke Wolff-Wolff Connect-Financieel advies voor MKB

WIE BEN IK

Voor u ben ik uw adviseur en “ontzorger” op het gebied van financiële vraagstukken. Mijn kracht is het adviseren van MKB bedrijven, ZZP-ers en starters. Voorafgaand, tijdens en na financieringstrajecten. Daar gebruik ik mijn kennis optimaal, heb ik mijn netwerk en voel ik mij volkomen op mijn plek. Ik ben een deskundig en gedreven professional.

 

Mijn naam is Annemieke Wolff. Ik kom uit een ondernemersgezin en ben geboren en getogen in het hart van Twente. “Sociaal” en “ondernemend” zijn de eigenschappen die helemaal op mij van toepassing zijn.

 

Ik heb jarenlange ervaring in het bankwezen als Accountmanager Bedrijven en in bestuursfuncties van diverse (ondernemers) verenigingen en voel een grote maatschappelijke betrokkenheid. Daarom zet ik mij ondermeer ook in voor De Slinger Hengelo en de Hof van Twentse Uitdaging.

Door mijn grote netwerk, mijn vakkennis en de kennis van veel branches kan ik bijzondere waarden toevoegen aan bedrijven en organisaties.

De keuze voor het zelfstandig ondernemerschap is een bewuste keuze. Hiermee bied ik mijzelf de mogelijkheid om op mijn geheel eigen wijze nieuwe wegen en paden te bewandelen.

 

Het is mijn passie om mensen en organisaties met elkaar in contact te brengen, ze te verbinden om zo elkaar te versterken! Vandaar dan ook de naam van mijn onderneming; Wolff Connect.

 

Ik ben ondernemend, commercieel en flexibel. En continue op zoek naar aansluiting op de veranderende (financiële) wereld.

transparant